Akciók

Lakástakarék Akciókról részletesebben

Lakástakarék akciók

A lakáskasszák legnagyobb költsége a számlanyitási díj, amelyet egyszer és egy összegben kell fizetniük a megnyitáskor. A számlanyitási díj törvényileg szabályozva van, így mind a 4 szolgáltató esetében 1% a szerződéses összegre vetítve.

Mit jelent ez a szerződéses összeg?

A számlanyitási díj alapját képző szerződéses összeg tulajdonképpen a lakástakarék lejárati összege, amelyet garantálnak nekünk a lejáratkor. A szerződéses összeg egyik része a megtakarítási rész, amely a befizetések + állami támogatás + betéti kamatból tevődik össze. A másik része az opcionálisan felvehető kedvezményes hitelrész, amely szintén bármilyen lakáscélra fordítható. A kettő összege a teljes szerződéses összeg, amelynek maximum 1%-a lehet a számlanyitási díj szerződésenként.

Szerződésnyitási díj akció 2018-ban a 3 partner szolgáltatónknál:

A lakástakarék szolgáltatók többsége rendszeresen akciózik, és elengedi a számlanyitási díj felét, de van ahol például akción kívül is megúszhatjuk a teljes díjat. Nézzük ezeket:


Akciók : Nincs számlanyitási díj kedvezmény. Triplázó bónusz akció van.

Akciók : Számlanyitási kedvezmény a:  0149 módozat esetén, ha nem csökkent díjat sem pedig futamidőt. (növelni lehet). Most egy havi betét áráért indíthatja el lakástakarék számláját. Nálunk még akár kedvezőbb számlanyitási díjjal is találkozhat, akár 0 Ft számlanyitási díj is elérhető, de csak nálunk és a YooJooz hálózaton belül. Erste és más hálózaton belül nincs ilyen akció!

Akciók : 100 % kedvezmény amennyiben bankszámlát nyitunk, vagy OTP egészségpéntárat.

50 % kedvezmény: START módozat (6, 8 vagy 10 éves futamidő) esetén, ha nem csökkenti a szerződéses összeget.

1 havi betétnek megfelelő összeg: START módozat (4 vagy 5 éves futamidő) esetén a számlanyitási díj egy havi befizetésnek megfelelő összeg lesz, ha nem csökkenti a szerződéses összeget.