Mi ma Magyarországon a legkedveltebb megtakarítási forma?

Nem fogjuk nagyon hosszúra nyújtani ezt a cikkünket. Egyértelműen a lakástakarék szinte verhetetlen. Persze csak akkor, ha okosan átgondolva ingatlannal kapcsolatos kiadásokra teszünk félre, vagy épp meglévő ingatlannal kapcsolatos hitelünket szeretnénk minél hamarabb rendezni.

Fontos itt megjegyezni, hogy lakástakarékot semmilyen szabad felhasználású hitelhez nem lehet igénybe venni, még akkor sem, ha a hitel jelzáloggal terhelt!!!

Szóval, ha Önnek rövid időn belül 4-10 év (igaz kinek mi a rövid idő) ingatlannal kapcsolatos kiadásai lesznek, akkor lakástakarék szerződést érdemes kötnie, ellenkező esetben inkább más felé kell kacsintgatni.

Más a helyzet a hitelekkel kapcsolatban, ugyanis ha valaki csak azért köt ma Magyarországon lakástakarékot, mert ott fix a hitel és minden kiszámítható, valószínűleg rosszul dönt. A piaci hitelek is teljes egészében kiszámíthatóak, fix törlesztő részlettel rendelkeznek, persze ha ezt választjuk. A piaci hitelek jelenleg jobbak mint a lakástakarék hitelek (ilyet se sűrűn fog olvasni, hallani egy lakástakarék ügynöktől, oldaltól), de mi függetlenek és ügyfél központúak vagyunk. Szóval a lényeg, hogy mindent meg kell vizsgálni ha hitelt szeretnénk felvenni, és ennek függvényében kell kiválasztani a számunkra legjobb megoldást.

Amennyiben szüksége van segítségre keressen meg bennünket elérhetőségeinken!Vélemény, hozzászólás?